Jouw partner voor digitaal

Marketing bureau voor de hippische wereld

Wij kennen de paardensector in

Nederland & Duitsland

Gezamelijk hebben wij ervaring in

Alle aspecten van online marketing

Wij helpen onze klanten

Langdurig & projectmatig

Omdat digitaal de toekomst is

Online marketing geeft ook in de hippische wereld onwijs veel kansen en mogelijkheden. Het is geen kwestie van of je aan online marketing doet, maar een kwestie van hoe en wat je gaat doen om de meest positieve impact voor jouw bedrijf te maken.

Doordat online marketing steeds breder en specialistischer wordt, kan het lastig zijn om op alle  vlakken goed te zien waar jouw bedrijf kan groeien en ontwikkelen. De juiste keuzes hierin maken, kan veel tijd en geld besparen.

Wij helpen je om jouw online marketing kansen optimaal te benutten en in te zetten. Zo pakken we het samen aan om van jouw bedrijf een groot succes te maken.

Een greep uit onze klanten

Grote organisaties & merken vertrouwen ons

Blijft je marketing hangen door dit?

Onvoldoende capaciteit

Je hebt onvoldoende personeel om de online marketing voor jouw bedrijf echt goed op te zetten. Jouw marketing team raakt steeds verstrikt in dagelijkse taken en komt er niet aan toe om verbeteringen op te pakken of echt te innoveren.

Onvoldoende tijd

Je weet dat online marketing noodzakelijk is om je bedrijf te laten groeien, maar de tijd om er echt werk van te maken ontbreekt of het heeft gewoon niet de prioriteit door andere dingen die je aandacht vragen.

Onvoldoende kennis

Je wordt geconfronteerd met allerlei onderdelen van online marketing (bijvoorbeeld het onderhouden van social media, het maken van een website, het schrijven van blogs en e-mails, SEO en advertenties) waar je weinig mee hebt en ook weinig van weet - je weet alleen dat je er ‘iets’ mee moet. Maar wat? En hoe? En wanneer?

Ons aanbod

Full service marketing agency

Branding

Strategie, Positionering, Huisstijl ontwikkeling, Logo Update of aanvullingen, Social media templates,….

Website

Design, Optimalisatie, CRO, Search Enging Optimalisatie, Google Analytics, Google Tag Manager, Google Search Console, Hotjar,…

Social media

Content creatie, social media management, influencer strategie & management, strategie en evaluatie,…

Advertising

Social media advertising, Search Engine Advertising, Shopping Ads, Video ads, Pixel installatie, Instagram shop,….

Email

Funnels inrichten, automatiseringen, nieuwsbrief opzetten en versturen,…

Strategie

Positionering, keuze kanalen en focus, vastleggen KPIs, bepalen strategie en doelen,…

Dit zeggen onze klanten

Wij werken graag samen met mensen met dezelfde passie

De daadkrachtige aanvulling op je online marketing doelen

Over ons

Maak kennis met ons power-team

Annika Rettig

Annika heeft Clickhorse Marketing opgericht en is CEO van het bedrijf. Annika helpt bedrijven met complexe marketing problemen of uitdagingen, de gehele strategie, goed doormeten en analyseren van kanalen, het bedenken en uitvoeren van nieuwe initiatieven en alle andere soorten creatieve vraagstukken.

Het team

Met 6 personen zijn wij inmiddels een volledig full-service marketingbureau geworden dat onze klanten met verschillende uitdagingen en onderdelen kan helpen. Wat wij allemaal delen, is de liefde voor paarden en onze sector. Daarnaast brengt ieder teamlid haar eigen ervaring en expertise op het gebied van online marketing mee. Gezamenlijk vormen we een sterk team.

Uniek concept

We houden niet van zomaar uitbesteden zonder uitleg. We kijken daarom altijd gezamenlijk met het bedrijf of de ondernemer hoeveel en waar wij het beste kunnen ondersteunen. Bij elke stap leggen we uit wat wij hebben gedaan, evalueren we alsof het ons eigen bedrijf is en dragen wij kennis en vaardigheden over aan onze klanten, zodat ze eventueel ook zonder ons verder kunnen.

De nieuwste artikelen van ons

We delen onze kennis graag

Venhorst-Foto-Template-1080x1350-57-768x960
6 populaire tools om reels mee te maken
Wanneer we Instagram openen, zien we vaak als eerste een Instagram Reel. We kunnen urenlang door onze reels-pagina scrollen voordat we ons realiseren hoe lang we er al zitten. Reels bieden een snelle en eenvoudige manier om ons bereik te vergroten, omdat korte video-inhoud steeds boeiender en belangrijker wordt. Met de groeiende populariteit van reels is het belangrijker dan ooit om de juiste tools te gebruiken om boeiende en hoogwaardige content te creëren. Deze content moet er professioneel uitzien en je boodschap op de juiste manier overbrengen, maar we willen ook niet te veel tijd besteden aan het maken van een reel, dus het moet eenvoudig blijven.
smartmockups_k1vwh4tp-768x511
Verkeer naar je website
Je website kan nog zo mooi zijn, maar het belangrijkste is dat je bezoekers aantrekt! Het idee is uiteindelijk dat je klanten aantrekt voor jouw product of dienst en natuurlijk moet je er wel iets aan doen om het aantal bezoekers op je website te verhogen. Er zijn ontzettend veel verschillende bronnen van verkeer naar je website. Dus er is ook niet maar één goede of effectieve manier. Het gaat (zoals zo vaak bij online marketing) om de goede mix van verschillende dingen. Wil je weten welke verkeersbronnen er zoal allemaal zijn en hoe je je eigen websiteverkeer dan kan meten? Lees dan deze blog!
Clickhorse-Marketing-27-7-22-DaKo-Fotografie-webformaat-38-768x512
Doelen stellen
Binnenkort is het weer zover, het is tijd voor de jaarwisseling! Voor sommigen betekent dat voornemens maken voor het komende jaar. Als ondernemer kan je de jaarwisseling ook gebruiken als een goede gelegenheid om het afgelopen jaar te reflecteren, evalueren en conclusies te trekken voor het nieuwe jaar. 

Workshops, Lezingen & Seminars

Online marketing geeft ook in de hippische wereld onwijs veel kansen en mogelijkheden. Het is geen kwestie van of je aan online marketing doet meer, maar een kwestie van hoe en wat je gaat doen om de meeste impact voor jouw bedrijf te maken.

Doordat het veld steeds breder en specialistischer wordt, kan het namelijk lastig zijn om op alle online marketing vlakken goed te zien waar jouw bedrijf kan groeien en ontwikkelen. De juiste keuzes hierin te maken kan veel tijd en geld besparen.

Met een team van experts helpen wij je om jouw online marketing kansen optimaal te benutten en in te zetten. Zo pakken we het samen aan om van jouw bedrijf een groot succes te maken.

Ignoring online marketing is like opening a business and not telling anyone

Direct zelf aan de slag

Equipreneurs Academy voor je online skills

Equipreneurs is een platform voor hippische ondernemers waar je verschillende online marketing cursussen en coaching kan afnemen. In onze speciale community kom je andere hippische ondernemers tegen die net als jij aan hun online marketing en ondernemers skills werken. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Alle twee weken een update over online marketing

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.