Online advertising

werkende campagnes met meetbare resultaten

Bereik direct nieuwe mensen

Laten we eerlijk zijn, de tijden waar je alleen organisch een hoop mensen kon bereiken en met gemak viraal ging, zijn voorbij. Tegenwoordig is adverteren ook een essentieel onderdeel van online marketing.

Wellicht heb je al een advertentiecampagne opgezet, maar viel het resultaat heel erg tegen. Of je liep direct al vast in het technisch gereed maken van de pixel en het opstarten van het account. Maar je wil ook jouw producten onder de aandacht brengen bij de juiste klant op het juiste moment en hebt niet echt een idee hoe je hier nou effectief mee kan starten.

Met goed werkende advertenties die resultaten opleveren en je producten op de juiste manier laten zien, kan je direct mensen overtuigen om een aankoop bij jou te doen of zorg je voor een groeiende e-maillijst.

Wij zetten de passende campagne voor je op

Ongeacht of op de socials of toch direct in Google met tekst of shopping of zelfs video ads op Youtube, wij helpen je met een passende aanpak met de juiste campagne voor jouw doelen. Wij hebben ruime expertise in Social media advertising, Search Engine Advertising, Shopping Ads, Video ads, Pixel installatie en Instagram shop. Wij faciliteren het hele pakket voor jou: van het installeren van de pixel en het zorgen dat alles goed gemeten kan worden tot het maken van de passende campagnes (inclusief passend advertentiemateriaal) tot het monitoren en verbeteren van de campagnes tussendoor. Achteraf ontvang je een uitgebreide evaluatie van jouw campagne en de resultaten van ons.

Hoe wij je kunnen ondersteunen

de passende campagne voor jouw doelstelling

Opzetten en instellen van advertentieaccounts

De eerste stap is het gereed maken van jouw accounts met alle instellingen zodat je aan de slag kan gaan. Wij helpen je de Business Manager goed te installeren en alles gereed te maken voor de campagnes.

Zorgen voor de juiste meting op jouw website

Natuurlijk wil je weten wat jouw campagnes doen. Daarom zorgen wij voor de juiste instellingen op jouw website zodat je conversies zuiver kan meten. We maken custom conversions aan en zorgen dat je niet alleen bezoek maar ook kwaliteit van het bezoek en uiteraard de conversies kan meten.

Maken van geschikt advertentiemateriaal

Het succes van campagnes hangt voor 80% af van het gebruikt advertentiemateriaal. Wij helpen je de juiste afbeeldingen en video’s te maken zodat je succesvol kan adverteren.

Runnen en verbeteren van lopende campagnes

Vooral campagnes op social media hebben onderhoud nodig. Je wil verschillende dingen testen en campagnes hierop doorlopend verbeteren. Wij kunnen deze taken compleet voor je overnemen.

Advies en consulting over jouw eigen campagnes

Uiteraard wil je zelf ook leren hoe je jouw campagnes beter kan inzetten. Wij zijn nooit beroerd om dingen uit te leggen of gewoon met je mee te kijken. Boek bijvoorbeeld een consult waar wij samen door jouw account kijken en je tips geven over de opzet en resultaten van voormalige of lopende campagnes.

Het resultaat is goed werkende campagnes die afgestemd zijn om jouw ideale klant aan te spreken en aankopen te laten maken. Je weet welke platforms voor jouw klanten en producten de beste resultaten opleveren. En je kan alle resultaten van de campagnes goed en nauwkeurig meten. 

Dit zeggen anderen over onze inzet

Advertentiemateriaal pakket

Tegenwoordig werkt videomateriaal het beste bij social media campagnes. Wij kunnen je ondersteunen met de productie van geschikt materiaal voor jouw social media campagnes. Soms is dat door een contentdag in te plannen en nieuw video materiaal te produceren. Soms doen wij dit door oud videomateriaal opnieuw in te zetten en in nieuwe vorm te gieten en soms doen wij dat door je te ondersteunen in het verkrijgen van user generated content (video’s waarin jouw klanten over jouw producten of diensten vertellen). Het materiaal krijg je van ons in de juiste formats zodat dit meteen in de campagnes ingezet kan worden.

Ontvang jouw persoonlijk voorstel

Wij denken graag met je mee over op welk platform voor jou de kansen liggen en hoe je resultaten uit jouw campagnes kan boosten. We maken een afspraak met jou om een persoonlijke offerte te maken en kijken dat het advertentiebudget in jouw planning past.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.