Strategie & Concepten

Bij complexe vraagstukken en uitdagingen

Iemand die met je mee denkt

Het is niet altijd makkelijk om alleen alle keuzes te maken. Soms heb je behoefte aan iemand met veel ervaring die met je mee kan denken en je even helpt om dingen vanuit een andere invalshoek te bekijken. Wellicht weet je niet met welke marketingkanalen jij nu echt aan de slag moet. Je kan  worstelen met de strategische positionering van jouw bedrijf ten opzichte van je concullega’s. Het kan ook zijn dat je juist niet meer zo goed kan zien welke doelen je kan stellen of wat de bijpassende KPIs zijn.

Wellicht heb je een heel nieuw aanbod of product bedacht en wil je deze succesvol in de markt zetten en lanceren. Wellicht heb je ook een complex vraagstuk of bepaalde uitdagingen waar je advies voor nodig hebt.

Maak gebruik van onze ruime ervaring en kennis

Je staat er niet alleen voor! Wij staan klaar om samen met jou deze uitdagingen te bespreken en verder uit te werken. Wij helpen je graag om je te positioneren, een keuze te maken in de kanalen die je kan zetten, KPI’s vast te leggen, je strategie en doelen te bepalen. Aan het eind heb je voor jezelf in kaart wat je wilt doen, wanneer en hoe. Je hebt een strategie, met bijbehorende doelen en KPI’s die staan als een huis. Je weet welke kanalen je kan inzetten en hoe jij je goed kan positioneren om je eigen authentieke zelf te laten zien.

Voorbeelden van hoe wij kunnen helpen

als strategisch sparringspartner voor jouw uitdagingen

Onderzoeken van behoefte van klanten

Wij helpen je met uitvinden waar de behoefte nu echt ligt, of dat nu via een vragenlijst gaat of in een interactieve brainstorm of focusgroep. We hebben ruim ervaring met marktonderzoek.

Meedenken over een complexe uitdaging

Heb je een uitdagende situatie of complexe uitdaging en zoek je een creatieve of slimme oplossing hiervoor? Wij helpen je met het bekijken van jouw uitdaging vanuit een andere hoek en adviseren je over de aanpak.

Kiezen van de juiste inzet van jouw tijd en geld

Waarmee maak je nu de meeste positieve impact voor jouw bedrijf? Wij denken met je mee over alternatieven en waar je op dit moment het beste jouw tijd en geld in kan steken om zo goed te groeien of je doelen te behalen.

Sparringspartner over doelen en meetbaarheid

Meten is weten en dat is niet altijd makkelijk. Wij kunnen je helpen te verkennen welke gegevens je zou moeten weten en ondersteunen je om dit meetbaar te krijgen. Uiteraard laten we bij de analyse van deze mooie nieuwe data ook niet alleen.

Uitwerken van lanceringen en communicatieplannen

Je hebt een nieuwe dienst of product en je wil dat deze optimaal aangenomen wordt door de doelgroep of je hebt juist een bestaand product dat weer onder de aandacht gebracht moet worden. Wij helpen je met het schrijven en uitvoeren van communicatieplannen

Dit zeggen anderen over onze inzet

Ontvang jouw persoonlijk voorstel

Heb jij behoefte aan een strategische sparringpartner om jou te ondersteunen bij de complexe vraagstukken en uitdagingen die jij tegenkomt in jouw onderneming? Groot of klein, we denken heel graag met je mee. Neem contact met ons op en dan plannen we heel graag een vrijblijvende call met je in!   

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.