Ons team staat voor je klaar

Specialist voor Nederland & Duitsland

We zetten in op een samenwerking

Online marketing is een breed vakgebied. Er zijn zoveel kanalen, kansen en mogelijkheden dat het moeilijk kan zijn voor kleine teams om dit allemaal in één keer te benutten.

Wij vullen met ons team jouw marketing team aan en nemen niet alleen dingen uit handen maar coachen en begeleiden in het nemen van de juiste beslissingen, het opstellen van de strategie en het evalueren van de opties.

Bij ons staat de klant altijd centraal, marketing draait uiteindelijk om het bereiken van de juiste doelgroep op het juiste moment, op de juiste plek en met de juiste boodschap.

Wij nemen je mee in elke stap

 Onze bedrijfsfilosofie vindt zijn oorsprong in het onderwijs. Clickhorse Marketing is opgericht uit een passie voor delen van kennis en dat zit nog steeds diep in onze DNA.

We willen daarom dat onze klanten begrijpen waarom wij bepaalde dingen doen, wat de doelen zijn en ook wanneer iets succesvol of minder succesvol was. We leggen daarom bij elke stap uit wat de bedoeling is en evalueren altijd gezamenlijk. 

Uiteraard neemt dat niet weg dat wij ook gewoon dingen kunnen overpakken die gewoon gedaan moeten worden.We zijn altijd transparant en eerlijk,met een oog op resultaat.

Waar wij voor staan

uniek concept voor de hippische sector

We zijn persoonlijk verbonden

We zijn graag nauw betrokken bij onze klanten en hun uitdagingen. We onderhouden een goede relatie met onze klanten. De lijntjes zijn kort en we zijn vrijwel altijd bereikbaar. We voelen als een extra collega van buitenaf aan die je al je vragen kunt stellen en werken met net zoveel passie mee aan jouw onderneming als jijzelf.

Wij kennen de hippische sector

We hebben een passie voor paarden en hebben allemaal ervaring in de paardensector. We kennen de markt en weten waar we het over hebben. We hebben de connecties, opleidingen en werkervaring in de paardensector en weten wat er speelt. Wij spreken dezelfde taal als onze klanten.

We hebben passie voor ons vak

We houden niet alleen van paarden, maar ook van marketing. We delen onze passie graag en leggen je graag uit waarom wij bepaalde dingen doen. We geloven erin dat marketing leuk moet zijn en dat iedereen dat kan leren. Doordat wij altijd op zoek zijn naar het laatste nieuws en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen kunnen we goed inspelen op het specifieke online marketing vraagstuk van onze klant.

Teamwork makes the dream work

We werken graag samen met elkaar en onze klanten. We hebben verschillende expertise en betrekken elkaar bij onze projecten. We zijn een klein, jong en internationaal team dat je graag ondersteunt bij alle soorten uitdagingen. We hebben veel plezier en werken samen aan ambitieuze doelen voor ons en onze klanten.

We zijn eerlijk meedenkend

We denken met onze klanten mee in plaats van het duurste pakket te verkopen. We kijken samen naar custom oplossingen die passen bij de situatie en het budget van de klant. Als wij iets over kunnen dragen of de klant zelf weer iets wil doen, dan doen we dat met alle liefde. We hanteren eerlijke prijzen en proberen altijd een oplossing samen met de klant te vinden. 

Onze visie bij Clickhorse Marketing

Online marketing hoeft niet moeilijk te zijn. Het gaat nog steeds om het vertellen van verhalen en het bereiken van de juiste mensen. We houden van onderzoeken en meten en vinden zo uit wat werkt voor elke klant. We stellen realistische doelen voor elke campagne en zijn eerlijk en meedenkend over de resultaten. 

Uiteraard hebben we ook veel vergelijkingsmateriaal en ervaring in huis. We zijn constant op zoek naar nieuwe inzichten en werken samen met verschillende specialisten samen om onze eigen kennis bij te spijkeren. We kennen handige trucjes en veel tools en delen deze graag.

We willen graag dat de paardenwereld digitaler wordt en de mooie producten en diensten in onze sector goed onder de aandacht gebracht worden bij de doelgroep. En dat wij ons steentje bij kunnen dragen aan een positieve uitstraling van de sector zodat wij nog lang ons bestaansrecht houden.

Maak kennis met ons team

Samen gaan wij volop voor succes voor jou

Annika Rettig

Oprichter & Marketing Specialist

Annika heeft Clickhorse Marketing opgericht en is CEO van het bedrijf. Annika helpt bedrijven met complexe marketing problemen of uitdagingen, de gehele strategie, goed doormeten en analyseren van kanalen, het bedenken en uitvoeren van nieuwe initiatieven en alle andere soorten creatieve vraagstukken.

Leuk weetje! Annika heeft een zwakte voor glitters. Op haar rijkleding en paard kan er niet genoeg sparkle op zitten. Als ze in een winkel is, lijkt ze een soort ekster die afgaat op alles wat glimt.

Lisanne Koning

Online Marketing Adviseur NL

​​Lisanne is al het langst werkzaam bij Clickhorse Marketing en is echt Annika’s rechterhand. Ze adviseert klanten voor hun online marketing, maakt met veel plezier content voor klanten, denkt campagnes en acties uit en voert deze zelfstandig uit en zorgt dat de resultaten goed gemeten en geanalyseerd worden.

Leuk weetje! Lisanne is een absolute ijs-liefhebber! Daar kan je haar echt voor wakker maken, ongeacht tijdstip of seizoen. Vroeger werd ze ook wel het “ijs-monster” genoemd door haar familie.

Rebecca Lang

Online Marketing Adviseur DE

Rebecca is onze echte Duitser- ondanks dat zij ook Nederlands spreekt. Zij woont nog in Duitsland en weet veel van de Duitse paardensector. Zij adviseert onze Duitse klanten of Nederlandse klanten die naar Duitsland uitbreiden met content, advertentiecampagnes en Influencer marketing, maar zorgt ook voor de strategie en inzicht bij hen.

Leuk weetje! Rebecca heeft een grote passie voor IJslandse paarden. Ze is met 8 jaar begonnen te rijden op een IJslandse merrie en tot nu toe vindt ze dat het leukste ras! Daarom is ze ook begin 2023 naar IJsland gegaan om te helpen met het opleiden van jonge IJslanders.

Kelsey de Bruin

Advertising & data specialist

Kelsey is onze nieuwste aanwinst! Kelsey is een echte Google Ads specialist en heeft hier een aantal jaar ervaring in. Bij ons werkt ze naast de advertentiecampagnes ook mee aan de content voor klanten en het goed meetbaar maken van de marketinginspanningen en dit in dashboards inzichtelijk maken.

Leuk weetje! Kelsey houdt van reizen. Ze heeft een voorliefde voor Afrika.

Mariska Froeger

Email & content specialist

Mariska is onze creatieve duizendpoot. Zij ondersteunt het hele team met het maken van leuke content voor stories, posts en reels. Zij knipt video’s en bedenkt nieuwe content ideeën en ontwerpt visuals en print. Zij is verder ook handig met het schrijven van teksten, aanpassen van websites en koppelen van verschillende programma’s aan elkaar.

Leuk weetje! Mariska houdt van een Italiaans hapje eten. In de zomer gaat de BBQ aan om met familie en vrienden gezellig te eten!

Fabienne Raue

Ondersteuning & Influencers

Fabienne ondersteunt het hele team met haar organisatietalent en haar enthousiasme. Ze pakt van alles op van content maken, vertalingen, reels en video’s tot de organisatie van teamuitjes en samenwerkdagen. Haar hart gaat sneller kloppen als ze dingen mag organiseren en regelen. Ze is zich verder nog aan het verdiepen in influencer marketing.

Leuk weetje! Fabienne komt oorspronkelijk uit Duitsland en is vanwege studie en een baan als au-pair in Nederland komen wonen. Inmiddels woont ze hier samen met Jesse!

Erkend leerbedrijf s-bb beroepsonderwijs

Een leerbedrijf voor studenten

Wij geven graag onze kennis door aan studenten. In onze organisatie leer je alles
over online marketing. Affiniteit met paarden is wel een must om het hier echt naar je
zin te hebben. Door ons brede aanbod valt er veel te zien en te leren.

Bij ons kun je terecht voor stages en afstudeeropdrachten.
Sinds maart 2024 zijn wij SBB geaccrediteerd waardoor wij nog beter te vinden zijn als leerbedrijf.

Een netwerk vol met kennis

Regelmatig krijgt ons team ondersteuning bij specialistische taken. Zo werken wij met een vaste groep van vormgevers voor alle ingewikkelde design en ontwerp klussen. We maken samen logo’s, verpakkingen, banners, labels en andere uitingen.

Voor foto en videoshoots werken wij samen met verschillende foto- en videografen die ook weer een breed netwerk aan modellen en locaties tot hun beschikking hebben. Voor website design en optimalisatie vragen consulteren wij regelmatig met UX-Designers en Conversie Optimalisatie Professionals. En voor het bouwen en hosten van websites hebben wij een sterke partnership met een development-bureau, die ook onze hosting en websiteonderhoud activiteiten faciliteren. Verder hebben wij regelmatige spar-sessies met advertentiespecialisten en bespreken wij onze resultaten met andere agencies. 

Marketing is no longer about the stuff that you make, but about the stories you tell

Neem contact met ons op

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken en de insteek voor jouw online marketingproject te bepalen. Samen kijken wij dan wat voor jou de passende optie is en hoe wij je kunnen helpen.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.