Een aantrekkelijke website die converteert

De basis van jouw online marketing

Zet bezoekers om in klanten

Een goede en sterke website is een belangrijk onderdeel van online marketing. Dit is het centrale punt waar je zo veel mensen naartoe wilt sturen of het is zelfs jouw verkooppunt waar de omzet van het bedrijf vandaan komt.

Hiervoor is een goed geoptimaliseerde website voor nodig die voldoet aan de nieuwste standaards en goed gemeten kan worden. Je bezoeker moet direct duidelijk hebben waarvoor die bij jou terecht kan en aangezet worden om dit ook direct te doen.

Wij maken sterke websites die goed meetbaar zijn

Met een goede website maak jij het verschil. Ongeacht hoe de customer journey loopt is dit dé punt waar elke klant een keer terecht komt en waar je van mensen met interesse klanten kan maken. Door optimalisaties op je website door te voeren, kunnen wij je helpen jouw doelen te behalen. Een klein percentage verschil op je website kan namelijk een enorm grote impact voor jouw bedrijf hebben. Wij maken samen jouw website weer up to date, passen ze aan op nieuwe standaards en kijken dat alles goed meetbaar is.

Hoe wij je kunnen ondersteunen

we helpen jou aan een sterke website met resultaten

Website design & ontwikkeling

Wij maken voor jou een nieuwe website die voldoet aan alle standaards, goed te bekijken is op de mobiel en goed presteert. Niet alleen het design van de website kan je bij ons uitbesteden, maar dankzij onze development partner kunnen wij de website ook geheel in elkaar zetten voor je.

Website updates & optimalisatie

Soms is het niet noodzakelijk om een geheel nieuwe website te maken en heb je met een paar aanpassingen jouw website weer goed op orde. Wij helpen jij met een geheel traject voor de website of de optimalisatie van enkele pagina’s of je checkout, snelheid of andere probleem waar je met je website tegenaan loopt.

Meetbaar maken van jouw website

Google Tag Manager, Google Analytics, Google Search Console en andere tools zoals Hotjar kunnen wij inzetten om jouw website van top tot teen meetbaar te krijgen. Ook helpen wij je graag bij de analyse.

Gevonden worden op Google - SEO voor jouw website

Wij hebben ruim ervaring met het optimaliseren van websites voor Google. Wij analyseren jouw zoekwoorden, bekijken jouw linkbuilding, optimaliseren teksten van pagina’s en schrijven ook geheel nieuwe teksten waarmee jij gevonden wordt.

Veilige hosting van jouw website

Samen met onze development partner hebben wij een mooie aanbod ontwikkeld waardoor je ook jouw website bij ons kan laten hosten. We voeren regelmatige updates uit, hebben een goede uptijd en hebben alle websites optimaal beveiligt.

Samen met onze vaste partner voor de development van websites leveren wij een top resultaat voor jouw bedrijf. Aan het eind heb je een scherpe website die voldoet aan jouw wensen en de nieuwste standaard. Die website is zo geoptimaliseerd dat je goed vindbaar bent in zoekmachines en hiermee jouw ideale klant aantrekt om meer over jou en je aanbod te weten te komen.

Dit zeggen anderen over onze inzet

Branding & Positionering

Om gevonden te worden op Google is goede content met de juiste keywords en die de doelgroep aanspreekt onwijs belangrijk. Wij helpen hier graag bij. We maken een analyse van de huidige content, zoeken naar specifieke punten waar wij in kunnen verbeteren en schrijven dan nieuwe aanvullende content voor jou. Op die manier kan je ervoor zorgen dat er 1-2 blog posts per maand op jouw website gepubliceerd worden. Deze kunnen dan makkelijk gebruikt worden voor jouw nieuwsbrieven en ook social media en laten aan Google mooi zien dat je website goed onderhouden en actueel is.

Search Engine pakket

Gevonden worden door mensen die latent of actief op zoek zijn naar de oplossing die jij voor hen biedt is essentieel in online marketing. Wij analyseren hoe jouw website op dit moment scoort in de zoekmachine en maken een actieplan hoe wij dit kunnen verbeteren. Wij gaan vervolgens teksten op jouw website verbeteren en pagina’s optimaliseren. We gaan nieuwe stukken schrijven en nieuwe pagina’s maken waarmee je echt gevonden kan worden en wij zorgen ervoor dat je door een sterke linkbuilding strategie steeds beter gevonden gaat worden in de zoekmachine voor keywords die relevant zijn.

Ontvang jouw persoonlijk voorstel

Wij doen graag een voorstel op maat om de investering die je maakt in kaart te brengen. Samen scherpen we jouw branding aan. Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden voor jouw situatie.

Jouw website in goede handen

Samen met onze development partner hebben wij een aanbod ontwikkeld om jouw website goed en veilig te hosten. We geven jouw website elke maand een update en onderhoud, je krijgt een domeinnaam en een zakelijk e-mailadres van ons en we monitoren de uptime dagelijks. Bij problemen met jouw website kan je direct bij ons terecht.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.