Kennis blog

Tips & trucs voor online marketing in de hippische sector

Selecteer Categorie
Ontwerp zonder titel (2)
Geld verdienen met paarden: 5 tips van een Hippische Ondernemer
Ontdek vijf waardevolle tips van een hippische ondernemer om geld te verdienen met paarden. Leer hoe je een sterke online aanwezigheid opbouwt, sociale media effectief inzet en extra inkomsten genereert met online producten.
Social media strategie
Wat te doen als je vastloopt met je social media?
Jouw social media strategie bepalen en die lijn ook consequent aanhouden is niet altijd makkelijk. Je kan tegen veel dingen aanlopen en het gevoel hebben dat je er niet meer uitkomt of dat jouw inspanningen niets opleveren. Veel hippische ondernemers hebben dezelfde haat-liefdeverhouding met social media als jij. We hebben een aantal veelvoorkomende “social media struggles” voor je opgeschreven en we gaan je vertellen hoe wij deze aanpakken voor onze klanten én onze eigen social media kanalen.
Clickhorse Marketing april '23 - DaKo Fotografie (hoge resolutie) (19)
E-mail hoogste conversiepercentage?!
E-mailmarketing loont, wat ons betreft! Je kunt e-mailmarketing inzetten als onderdeel van de opvolging van jouw leadmagnet, maar ook kun je regelmatig e-mailcampagnes sturen om aanbiedingen en acties onder de aandacht te brengen, om waarde te geven (kennis en/of verwijzen naar blogs) en om “on top of mind” te blijven.  In deze blog kijken we daarom samen naar de reden dat e-mailmarketing zo krachtig kan zijn en de reden jij dit dus ook zeker moet inzetten!
Clickhorse Marketing 27-7-22 DaKo Fotografie (HR) (1)
Hoe bouw je een duurzame klantrelatie op?
Je klanten zijn natuurlijk enorm belangrijk voor je bedrijf. Eigenlijk zijn zij het gene wat jouw bedrijf überhaupt een bedrijf maakt. Want had je geen klanten, dan had je geen inkomen en had je eigenlijk ook geen bedrijf. Koester je klanten dus!  Eigenlijk is het dan heel gek dat wij ons met online marketing heel vaak richten op het aantrekken van nieuwe klanten en er veel minder energie wordt gestoken in het behouden van de klanten die je nu hebt en het bouwen van goede relaties met deze klanten. Daarom in deze blog een aantal tips hoe je dat wel kan doen.
Clickhorse Marketing april '23 - DaKo Fotografie (hoge resolutie) (4)
Social media trends waar jij als ondernemer wat aan hebt!
In deze blog willen we wat trends mee geven die we bij elkaar hebben gezocht voor social media. Het is belangrijk om mee te gaan met de trends anders wordt het heel lastig om relevant te blijven. Wij houden van praktische tips, we vinden namelijk dat je direct aan de slag moet kunnen met wat we in onze blogs vertellen. We hebben daarom alvast de “bullshit” trends, waar je toch niks mee gaat doen, eruit gefilterd en alleen gefocust op social media trends waar je echt op in kan spelen.
Clickhorse Marketing april '23 - DaKo Fotografie (hoge resolutie) (22)
Hoe zet je Storytelling in bij advertenties
Kort en krachtig! Dat is wat er (ook door ons) heel lang geroepen werd, vooral als het gaat om het schrijven van advertentieteksten voor de socials. En reels, reels, reels… Héél opvallend (en leerzaam!) om te zien dat dit lijkt te veranderen…. In deze blog leggen wij je uit dat wij zien dat storytelling in ads steeds belangrijker lijkt te worden. En reels/video niet altijd meer dezelfde resultaten opleveren als ze ooit deden.
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.