Zichtbaar zijn op social media

essentieel onderdeel van een goede strategie

Trek de aandacht op de socials

Makkelijker gezegd dan gedaan om tegenwoordig nog de aandacht van je (potentiële) klanten met je posts op social media te krijgen. Je bent onzeker over welk platform je kan gaan gebruiken en hoe je de kanalen vult zonder bizarre TikTok dansjes te hoeven doen. En moet je nu wel of niet beginnen aan influencers?

Met een goede aanpak kan ook jij succesvol social media inzetten. Met een vaste contentplanning en een goede strategie krijg je meer structuur in de kanalen en kunnen wij samen de resultaten verbeteren. Want wij houden ervan dat je naast zichtbaarheid en aandacht ook nieuwe klanten direct uit je social media kan halen.

Wij ontwikkelen de strategie voor meer succes op de socials

Wij ademen social media en helpen je heel graag om jouw kanalen te optimaliseren. We beginnen met een content brainstorm om samen de contentstrategie op te zetten. We denken mee over je uitstraling, je boodschap, campagnes, management en strategie. Wil je jouw bereik echt een boost geven? Dan kijken wij met je mee voor de inzet van influencers of andere partners om je bereik en de resultaten echt een niveau verder te brengen. Omdat wij houden van meetbaarheid zetten wij natuurlijk ook een dashboard op en maken wij de inzet van influencers, partners en ambassadeurs volledig meetbaar voor je

Hoe wij je kunnen ondersteunen

social media volledig overnemen of je gewoon ondersteunen

Strategie voor content en formats

Wij ontwikkelen een social media strategie die bij jouw bedrijf past. We nemen de capaciteit en skills van je team of jezelf mee en bepalen een handige aanpak voor de content qua formats en hoeveelheid content.

Content produceren en plaatsen

Wij ondersteunen je met content dagen in de productie van de content. We maken foto’s en video’s die geschikt zijn voor social media en bij de uitstraling van jouw bedrijf passen. We ontwikkelen templates en schrijven captions voor jouw kanalen. Ook kunnen wij kanalen volledig beheren.

Meetbaar maken van de inzet

Natuurlijk ligt ook hier weer een focus op de meetbaarheid - daar houden wij van. We verbinden jouw kanalen via onze connector aan een dashboard en maken zo precies inzichtelijk wat er elke maand gebeurt.

Influencer campagnes en samenwerkingen

Wij zoeken samen naar geschikte influencers en samenwerkingen en zorgen dat deze goed uitgedacht worden. We schrijven briefings, zorgen voor meetbaarheid en kijken samen naar de resultaten.

Een sterk profiel & goede acties

Wij geven je tips over jouw profiel en hoe je deze goed kan inzetten. We bedenken leuke acties en voeren deze gezamenlijk uit. We plannen de kanalen door en zorgen voor regelmatig updates op alle features van het profiel.

Aan het eind weet jij hoe je jouw ideale klant via de gekozen social media platformen kan aanspreken, heb je duidelijke content die past bij jouw branding en een duidelijke strategie. Of je hebt social media volledig aan ons uitbesteed en hebt hier geen omkijken meer naar. Uiteraard hoor je alles over hoe het met de kanalen gaat in onze maandelijkse updates aan jou.

Dit zeggen anderen over onze inzet

Onze social media pakketten

maatwerk voor elke klant voor een vaste prijs

Light

Jij maakt de content in onze tool, wij helpen met input en feedback

€395 per maand

Complete

Wij nemen jouw kanalen over voor jou en beheren deze.

vanaf €995 per maand

Premium

Voor bedrijven die met de inzet van social media echt verder willen

vanaf €1.495 per maand

Bij alle pakketten starten wij met een gemeenschappelijke content brainstorm waar wij de input van jou ophalen om zo een contentplanning op maat te kunnen maken, templates voor je te ontwikkelen en een duidelijke strategie voor je op te stellen. Hier zijn opstartkosten aan verbonden en om die reden zetten wij een samenwerking ook op een looptijd van op zijn minst 6 maanden vast.

Voordat wij de content gaan oppakken, checken we jouw profiel. We kijken naar het succes van voormalige content en geven je profiel een flinke makeover met een sterke bio, goed bedachte highlights en (als geschikt voor het account) zetten we ook andere features van het platform in.

Social media content pakket

Social media leeft van goede content. Naast het opstellen van een contentplan en het gebruiken van beeldmateriaal die je al beschikbaar hebt. kan je ook met ons samenwerken voor de productie van geschikt foto- en videomateriaal voor social media. Op deze contentdagen werken wij vaak samen met een professionele foto- en videograaf en gaan wij content voor de komende tijd (meestal een kwartaal) produceren. Wij hebben in ons netwerk verschillende locaties en modellen (paard, mens, hond en kat) waar gebruik van gemaakt kan worden. Het is ook mogelijk om dit zelf te regelen. Wij zorgen in ieder geval dat de content goed te gebruiken is voor social media en leveren je achteraf kant en klare foto’s en reels aan die ingepland kunnen worden.

Social advertising pakket

Naast de organische content kan het enorm belangrijk zijn om social media ook te gebruiken met betaalde campagnes. Vaak adviseren wij klanten een combinatie van organische content met campagnes te doen, zodat ook nieuwe mensen aangesproken kunnen worden en je de verkoop vanuit social media goed kan pushen. We kunnen de campagnes volledig voor je overnemen. We maken geschikt materiaal voor de campagnes, we zetten de campagnes met de juiste doelgroepen op en we monitoren doorlopend het succes en maken de nodige aanpassingen aan lopende campagnes.

Aanvullende content pakketten

Afhankelijk van de strategie van het bedrijf is het goed om meer content (zoals blogs) te maken voor op de website. Deze blog berichten kunnen dan ook weer ingezet worden voor social media. Daarnaast kunnen wij je ook helpen met het maken van speciale leadmagnets of het opzetten van een regelmatige nieuwsbrief waar wij of alleen het concept voor leveren of ook het maken en versturen voor je overnemen.

Ontvang jouw persoonlijk voorstel

Uiteraard blijft het naast de pakketten die wij hebben bedacht maatwerk waar wij vooral samen kijken naar jouw beschikbare budget en de uitdagingen die jij op social media ervaart.
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.