Ons aanbod voor jou

full service marketing dienstverlening

Jouw online marketing collega

Als full agency marketing bureau weten wij alles van online marketing en kunnen we je helpen en ondersteunen bij al jouw online marketing werkzaamheden en activiteiten.

We zijn jouw online marketing collega op afstand. We denken mee over strategische vraagstukken en de bepaling van jouw merkwaarde en long term communicatie strategie.

Onze inzet hangt af van jouw bedrijf, de huidige uitdagingen en wat je graag wilt bereiken.

Wij spreken de taal

Elk van onze teamleden heeft jarenlange ervaring in de Nederlandse of Duitse paardenindustrie.
Inmiddels hebben we met verschillende bedrijven en ondernemingen meegedacht over hun online marketing. Denk aan hippische webshops, producenten van omheiningen of andere paardenproducten, fourage bedrijven, dekenwasserijen, kledingproducenten, influencers of health professionals. We benaderen elke vraag persoonlijk en verplaatsen ons in jouw situatie.

Een aantal van de klanten die ons vertrouwen

Met veel motivatie en passie gaan wij voor je aan de slag

Leer meer over de mogelijkheden

full service agency in online marketing

Branding & Positionering

Een sterk merk is de basis van alle marketing activiteiten. Wij helpen met het uitdenken van een sterke branding. We analyseren en definiëren de juiste positionering voor jouw bedrijf in de markt en helpen met het ontwikkelen van een sterke en herkenbare huisstijl die hierbij past. Je kan bij ons ook terecht voor het updaten of ontwerpen van een logo met bijpassende social media templates of printuitingen voor een sterke uitstraling van jouw bedrijf. 

Website, Conversie & Seo

De website is jouw centrale punt voor alles wat je online doet. Wij zijn specialisten rondom sterke en converterende websites. We helpen met het design en het bouwen van websites. We hebben kennis van CRO (conversion rate optimalisatie) en helpen je website optimaal meetbaar te krijgen zodat je met kleine experimenten of A/B tests je website kan verbeteren. We hebben ook veel ervaring in SEO (search engine optimization) en helpen met het zien van kansen hiervoor, het schrijven van teksten en het analyseren van het succes.

Social media & Influencers

Social media is een essentieel onderdeel van online zichtbaar zijn. Wij kunnen jouw social media kanalen volledig beheren of je ondersteunen met social media. We adviseren bij het kiezen van de juiste kanalen en focus, we maken content planningen en produceren content zoals posts, reels en stories, en wij helpen mee met de webcare. Verder hebben wij ervaring in het inzetten en monitoren van influencers, speciale acties en campagnes op social media en hebben wij een sterke focus op het meetbaar maken van de social media inzet.

Advertising & Campagnes

Tegenwoordig kan je niet alleen op jouw organisch bereik vertrouwen, maar is het belangrijk om ook via advertenties de doelgroep te bereiken. Wij hebben ervaring in het kiezen van de juiste platformen voor jouw advertenties. Wij kunnen social media en google campagnes voor je bedenken, uitvoeren en monitoren. Wij zorgen dat de pixel goed en correct is geïnstalleerd en dat je ook via social media direct kan verkopen.

E-mail marketing & campagnes

Met e-mail marketing bereik je efficiënt en kosteneffectief jouw klanten en potentiële klanten. Wij kunnen je ondersteunen in het kiezen en inrichten van de juiste tooling, in het opzetten van funnels en automatisering, in het bedenken en versturen van sterke nieuwsbrieven waar je klanten wel op zitten te wachten en natuurlijk ook weer in het meten van de effectiviteit en de sales vanuit jouw e-mail marketing inspanningen.

Strategie & Concepten

Juist in online marketing is het kiezen van de juiste aanpak belangrijk. We helpen je met het kijken naar je huidige cijfers en het definiëren van waar de grootste kansen liggen. Wij kiezen de focus-kanalen en stellen de KPI (key performance indicators) voor jouw bedrijf op met de juiste doelstellingen. We schrijven strategische plannen zoals communicatieplannen, campagneplannen en denken mee voor de lancering van nieuwe producten & diensten. 

Neem contact met ons op voor een uniek aanbod

Elke situatie en klant is uniek en wij weten dat het werken met standaardpakketten vaak niet werkt. Wij kijken graag in een vrijblijvend kennismakingsgesprek met elkaar waar wij jou of jouw marketing team goed kunnen ondersteunen. Wij maken dan een uniek aanbod voor de afgesproken activiteiten afhankelijk van de doelstellingen.

The best marketing doesn’t feel like marketing

Direct boeken voor meer kennis

Je kan bij ons ook direct een workshop boeken

Online marketing dag

In het zadel met online marketing

Op 2 maart 2023 vindt weer hét online marketing event voor de paardenwereld plaats. Samen met ehorses organiseren wij deze dag bij Hogeschool Van Hall Larenstein in Velp. 7 vakkundige sprekers geven je meer inspiratie & kennis.

Workshop Website

samen je website fixen & verbeteren

Pas jouw wordpress website zelf aan en leer van ons hoe je goed converterende salespagina’s maakt en hoe je jouw homepage direct kan verbeteren. Allemaal gezellig samen met andere hippische ondernemers.

In house training of spreker

Naast ons breed aanbod kan je ons ook inzetten om jouw team of organisatie over een bepaald onderwerp bij te scholen en geven wij ook keynotes of presentaties op evenementen. Annika Rettig heeft ervaring als spreker, keynote en ook als host van verschillende online en offline evenementen kunnen verzamelen en heeft door haar opleiding als hogeschool docent de vaardigheden om een geschikte lezing ook voor het onderwijs (hbo, mbo of wo) te verzorgen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.