E-mail marketing

effectief en persoonlijk direct bij je klant

Jouw e-maillijst is goud waard

E-mailmarketing klinkt misschien ouderwets, maar is nog wel helemaal van deze tijd! De meest effectieve en vaak kostenefficiënte manier om jouw producten en diensten onder de aandacht te brengen is vaak nog via de mail. Een e-mail komt namelijk direct in de inbox van je klant en met een goede en sterke focus op content wordt die niet gezien als spam, maar kan je direct voor verkoop zorgen en ook een goede relatie met je klant opbouwen.

Alleen als je begint met een nieuwsbrief heb je een sterke contentstrategie nodig en als je een funnel of geautomatiseerde e-mailflow wil opzetten, moet je weten hoe dit technisch in elkaar zit en wat handig is qua timing en concepting bij deze.

Samen met ons haal jij rendement uit email

Wij helpen je om jouw e-maillijst goed in te zetten en effectief te laten groeien. Wij hebben ervaring in het inrichten van funnels, het opzetten van verschillende automatiseringen (zoals abandoned shopping cart, reactivations of nurturing campaigns) en het versturen van pakkende nieuwsbrieven met een sterk content concept zodat potentiële klanten hier wel van overtuigd raken. Je e-maillijst geeft je de kans om mensen direct persoonlijk aan te schrijven en is een sterke back-up naast social media. De contacten blijven namelijk van jou en zijn voor jou gratis benaderbaar (in tegenstelling tot social media). En je bent niet afhankelijk van het – soms grillige – algoritme dat bepaalt of jouw content wordt gezien. Met slimme automatiseringen kunnen wij ervoor zorgen dat de klant op het juiste moment de juiste e-mail ontvangt – gekoppeld aan de acties die zij/hij onderneemt op jouw website.

Hoe wij je kunnen ondersteunen

jouw e-maillijst in actie brengen

Groeien van je e-maillijst met lead magnets

Door een slimme aanpak kunnen wij een lead magnet voor je uitwerken die langdurig nieuwe potentiële klanten op jouw e-mail lijst laat abonneren. Wij ontwikkelen de leadmagnet, de flows en de campagnes voor je.

Inzetten van gerichte funnels die van leads klanten maken

Met een slimme funnel laat je mensen steeds dichter bij je aanbod komen. Je werkt aan het opbouwen van een relatie en je laat mensen zelf inzien hoe waardevol jouw aanbod voor hen is en brengt ze hierdoor stap voor stap dichter bij de aankoop. Wij kunnen het geheel voor je uitdenken en uitwerken. 

Opzetten van verschillende automatiseringen

Mensen die producten in hun winkelwagen hebben gedaan, maar toch je online shop verlaten of contacten die lang op je mailinglijst staan maar niet meer actief zijn. Wij helpen je automatiseringen op te zetten die hier weer waarde uit halen. Conceptualiseren en uitvoeren van jouw nieuwsbrief strategie

Conceptualiseren en uitvoeren van jouw nieuwsbrief strategie

Nieuwsbrieven zijn zeker nog van deze tijd. Met een goed concept zorg je dat je top of mind bij jouw contacten blijft en dat je hen regelmatig waarde gaat leveren. Wij helpen je met het concept en de uitvoering van deze strategie.

Keuze van het juiste tool & implementatie van deze

We hebben ruime ervaring met allemaal verschillende e-mail- en automatiseringstools en hebben hier veel onderzoek naar gedaan. Als je een nieuwe tool gaat uitzoeken en deze wil gaan implementeren, dan kunnen wij je daadkrachtig ondersteunen.

Het resultaat is een sterke en steeds groeiende e-maillijst die je gericht inzet om los van social media en advertenties aankopen van jouw aanbod te stimuleren. Een geheel geautomatiseerde aanpak die ervoor zorgt dat naast je nieuwsbrief mensen op het goede moment de juiste mail krijgen die precies bij hun situatie past.

Dit zeggen anderen over onze inzet

Jouw eigen leadmagnet

Het kan een heel goed idee zijn om ervoor te zorgen dat jouw e-maillijst constant groeit. Het is namelijk vrij normaal dat mensen zich over tijd uitschrijven en je contacten op je email lijst verliest. Je zorgt daarom met een bijpassende leadmagnet ervoor dat nieuwe mensen laagdrempelig kennis met je kunnen maken en laat ze zo de waarde van jouw aanbod zien. Wij kunnen het voor jou het geheel uit handen nemen, we ontwikkelen de lead magnet (idee, tekst, design, uitvoer) en zorgen ervoor dat deze met een sterke funnel opgevolgd wordt. Dit kan bijvoorbeeld  door een langdurige advertentie aanpak constant bij nieuwe mensen onder de aandacht te brengen

Funnel voor je online cursus

Het is hot en happening in de paardenwereld om een eigen online cursus op te zetten. Alleen het verkopen van de cursus kan nog wel heel erg tegenvallen. Wij hebben ruime ervaring in het lanceren en verkopen van online cursussen en helpen je graag met de bijpassende automatiseringen en funnels die jouw online cursus eindelijk goed gaan verkopen. Samen zorgen wij ervoor dat je door de doelgroep opgemerkt wordt en dat wij in gerichte e-mails de voordelen van jouw cursus goed gaan uitleggen zodat mensen deze direct willen aanschaffen.

Ontvang jouw persoonlijk voorstel

Wij denken graag met je mee over op welk platform voor jou de kansen liggen en hoe je resultaten uit jouw campagnes kan boosten. We maken in afspraak met jou een persoonlijke offerte over onze inzet en kijken dat het advertentiebudget in jouw planning past.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.