Online marketing workshops

aan de slag samen met andere hippische ondernemers

Praktisch aan de slag onder begeleiding

Jouw online marketing zelf in handen houden kan heel goed Maar zorg ervoor dat je geen kostbare tijd verliest door dingen zelf uit te zoeken en uiteindelijk niet gevonden hebt wat je nodig hebt. Met onze workshops kan je heel makkelijk werken aan jouw marketing uitdagingen, maar dan onder begeleiding van onze experts. Als je vastloopt, krijg je direct hulp en advies en dat ook nog gezellig samen met andere hippische ondernemers. Check hieronder ons aanbod of vraag een op maat gemaakte workshop of cursus voor jouw team aan.

Workshop Social Media

samen een strategie & content plan

Zet onder begeleiding jouw social media strategie op. Brainstorm voor welke content je kan plaatsen en maak je eigen contentplanning. Leer handigheidjes om tijd en moeite te besparen en boek direct resultaat met jouw socials.

Workshop Website

samen je website fixen & verbeteren

Pas jouw wordpress website zelf aan en leer van ons hoe je goed converterende salespagina’s maakt en hoe je jouw homepage direct kan verbeteren. Allemaal gezellig samen met andere hippische ondernemers.

Custom Training/ Workshop

Op dit moment hebben wij twee workshops in ons aanbod. Maar door ruime kennis en ervaring is het mogelijk om een speciaal voor jou en jouw team ontworpen training of workshop te geven. Verder heeft Annika Rettig een opleiding als docent voor het hoger onderwijs en kan lessen verzorgen voor MBO, HBO en WO. Ook werken wij met verschillende opleiders samen en verzorgen wij het stukje online marketing in deze opleidingen.

Er is veel mogelijk en we hebben al veel presentaties liggen die onze voorbereidingstijd erg efficiënt maken. Wil je meer weten, neem dan vooral contact met ons op.

In het zadel met online marketing

In 2024 vindt weer hét online marketing event voor de paardenwereld plaats. Samen met ehorses organiseren wij deze inspirerende dag met vakkundige sprekers die je meer inspiratie & kennis geven.

Spreker voor jouw evenement

Ben je op zoek naar een enthousiaste en gedreven spreker over een bepaald onderwerp in online marketing? Annika Rettig is te boeken als spreker en heeft veel ervaring met het geven van keynotes en presentaties. Ongeacht of vakbeurs, evenementen in de hippische wereld, het onderwijs of andere situaties, we denken graag mee over de passende invulling van de presentatie. Thema’s zoals “Trends in online marketing”, “Meetbaar maken van jouw influencer inzet” en andere onderwerpen zijn mogelijk. Neem vooral contact op om de opties te bespreken.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.