Jouw unieke branding

Bouwen aan een sterk merk

Jouw merk maakt het verschil

Mensen vormen binnen 5 seconden een oordeel van wie jij bent en wat jouw producten of diensten zijn gebaseerd op de beelden die zij waarnemen. Een sterk (persoonlijk) merk kan dit beïnvloeden en ervoor zorgen dat je goed overkomt bij je (potentiële) klant.

Je wilt dus een (re)branding die goed bij je past. Die je visie en missie eer aan doen. Branding die jouw verhaal vertelt en je authentiek positioneert op de markt. Een look & feel waar je trots op kan zijn en vol vertrouwen kan laten zien aan potentiële klanten en concullega’s. 

Wij helpen bij het ontwikkelen van je merkstrategie

Wij denken graag met je mee over een passende strategie, de positionering van jouw bedrijf en je huisstijl. Wij gaan niet alleen een analyse maken van de markt en kijken waar je je door jouw unieke sellingpoints goed kan positioneren. We brainstormen ook samen met jou over wat de unieke aanpak kan zijn en hoe je jezelf een goede positie in de markt kan geven. We helpen met het ontwikkelen van logo’s in samenwerking met onze vormgevers en staan ook klaar voor de kleinere logo updates of aanvullingen. Bijpassend bij je huisstijl ontwikkelen wij ook social media templates die je werkwijze voor de socials enorm versnellen.

Hoe wij je kunnen ondersteunen

samen gaan wij voor een ijzersterk merk

Huisstijl en logo ontwikkelen

Wij kunnen het laten ontwerpen van een logo compleet uit handen nemen en bedenken samen met jou een geschikte huisstijl inclusief fonts, kleuren, iconen en andere items die je merk weergeven

Updaten van bestaande logo

Net als je website, heeft je logo af en toe een upgrade nodig. Wij helpen je met het up-to-date brengen van je logo.Ook kunnen we verschillende aanpassingen samen met onze ontwerper doornemen om je logo weer te laten shinen.

Doorvoeren van de huisstijl

Wij trekken de huisstijl vanuit verschillende bestaande uitingen door en zorgen dat deze makkelijk doorgevoerd kan worden naar verschillende andere kanalen zoals social media, print, website en offline media.

Templates voor social media

Wij ontwerpen verschillendae templates waarmee je jouw huisstijl ook in jouw posts, reels en stories goed terug kan laten komen om zo direct door jouw klanten herkend te kunnen worden.

Strategie en positionering

Wij kijken samen dat je eigen merk jouw sterke punten goed weergeeft en leggen vast welke aspecten van jouw aanbod of diensten wij het beste naar voren kunnen laten komen zodat jij een goede positie in de markt hebt.

Hiervoor werken wij samen met een aantal professionele vormgevers van binnen en buiten de hippische sector. We denken mee in de ruimte van het budget en hebben hiervoor verschillende opties die ons met verschillende kosten laten werken. We helpen je een sterke branding op te stellen en deze te vertalen naar verschillende kanalen zodat jouw merk overal herkenbaar is.

Dit zeggen anderen over onze inzet

Ontvang jouw persoonlijk voorstel

Wij doen graag een voorstel op maat om de investering die je maakt in kaart te brengen. Samen scherpen we jouw branding aan. Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden voor jouw situatie.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.