Bekijk ons portfolio

Uitdenken, opzetten, uitzetten, evalueren

Een kleine greep uit onze projecten

Hieronder vind je enkele voorbeelden van projecten die wij  de laatste tijd gedaan hebben. Wij zijn trots op de resultaten die wij met onze klanten hebben geboekt en willen dit hier graag wat meer toelichten. Wij kunnen niet alles delen maar wij hebben ons best gedaan om de projecten zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven.

Influencer strategie

voor HV Polo. Euro-star & Imperial Riding

We hebben de inzet van influencers meer meetbaar gemaakt, het gehele proces onder handen genomen en gestandaardiseerd, contracten opgezet en een spreadsheet gemaakt om beter te kunnen meten.

Website Redesign

voor Paardenarts.nl

We hebben het hele process van een redesign als externe consultant begeleid. Samen met een ervaren UX-Design team hebben wij alle ontwerpen gereviewed, feedback op gegeven en user stories uitgewerkt.

Platform Strategie

voor Buitenrijden.nl (KNHS)

We zijn betrokken bij het bepalen van de strategie van het platform, het zetten van de doelstellingen en het maken en uitvoeren van nieuwe plannen, campagnes en projecten op Buitenrijden.nl

Social media

voor Venhorst Fourage

We onderhouden de social media kanalen inclusief het produceren van content (posts, reels en stories), meten van resultaten, samenwerkingen met influencers, webcare en ondersteunen bij acties.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.