Platform strategie

voor Buitenrijden.nl van de KNHS

Voor het platform Buitenrijden.nl van de KNHS hebben we een lange tijd het team van Recreatie ondersteund. We hebben de platform strategie uitgewerkt samen met het team en een redesign van het platform begeleid. Verder hebben wij over strategische positionering van het platform mee gedacht en het platform stap voor stap geoptimaliseerd voor Google.

Daarnaast hebben wij het team ook ondersteund bij het uitrollen van de cursussen op het platform en hier bijhorende campagnes. We hebben campagnes door gepland en alle kanalen op elkaar afgestemd. We hebben teksten geschreven voor landingspages, nieuwsbrieven en social media. De nodig visuals hiervoor hebben wij er ook bij gemaakt en wij hebben advertenties bedacht, ingesteld en gemonitort.

Verder hebben wij blogs geschreven een nieuwsbrief opgezet en hiervoor de vulling bedacht en de organische inzet van social media ondersteund. We waren ook betrokken bij het doormeten van het platform en het opstellen van dashboards die snel zichtbaar maken waar de groeipotentie voor het platform zit en hoe het platform zich ontwikkeld.

Meer voorbeelden van ons werk

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.