fbpx

Website Check

Duidelijke verbeterpunten
voor je website

Expert tips voor je website

Je hebt je website ooit laten bouwen door iemand en als je heel eerlijk bent dan staat de website sinds die tijd eigenlijk een beetje stil. Je weet dat hier en daar waarschijnlijk dingen beter kunnen, maar je hebt er eigenlijk niet genoeg verstand van om zelf te bepalen wat anders moet en hoe.

Een website is een belangrijk middel voor jouw online marketing. Dit is namelijk de plek waar je van geïnteresseerden klanten kan maken. Het is daarom ook erg belangrijk dat je website goed presteert en mensen op de juiste manier jouw aanbod laat zien. 

Online hebben wij namelijk weinig geduld. Wij willen weinig nadenken en dingen snel en goed begrijpen. We vragen ons als potentiële klanten namelijk constant af “Is dit iets voor mij?”. Doordat er zo veel is en kan op het internet is de tijd om iemand te overtuigen dat jouw website zijn/haar tijd waard is erg kort. Hiervoor moet je website dus goed ingericht zijn.

“De website check van Annika  bevat zeer uitgebreid en compleet advies met veel tips en adviezen! Zeker een aanrader!
We hebben veel goede tips gekregen, waar we zeker iets mee gaan doen.”

Ruiterstad

Het belang van een goede website

Een website zorgt ervoor dat potentiële klanten een goede indruk van je bedrijf krijgen. Het is jouw voordeur die de eerste indruk geeft. 90% van alle zoektochten naar producten of diensten beginnen inmiddels online en jouw website speelt hierin een centrale rol.

Met een responsive website stel je zeker dat mensen de juiste indruk van je bedrijf krijgen, ongeacht vanuit welk apparaat ze je website bezoeken. Verder kan je door de juiste vormgeving een duidelijke structuur en het volgen van verschillende design principes ervoor zorgen dat mensen direct zien waar je voor staat, eerder geneigd zijn om van je te kopen en je website met een goede ervaring weer verlaten.

Een goede website

Laat ook meteen je statistieken checken

Hoeveel mensen komen op je website per maand, welke pagina’s bekijken ze en waar haken ze het snelste weer af? Al deze cijfers zijn te vinden in Google Analytics. Maar je hebt eigenlijk geen idee wat veel of weinig is en waar je precies naar moet kijken.

Binnen de website check kan ik ook meteen de statistieken van je website bekijken en hier advies over geven. Je hebt namelijk de keuze voor een website check alleen van buitenaf of dat ik de Google Analytics data erbij ga bekijken.

Alleen van buitenaf houdt in dat ik dus naar alle pagina’s(types) op jouw website kijk en je een inschatting geef van de belangrijkste verbeterpunten van jouw website. Als je de Google Analytics check erbij gaat boeken dan ga ik hiernaast ook in de statistieken van je website kijken en je vertellen wat de belangrijkste pagina’s zijn en waar op dit moment veel mensen je website verlaten.

Alle bevindingen krijg je in een compleet verslag, waarin ik alles uitleg. Met deze inzichten kan je direct morgen je website aanpassen en verbeteren om zo meer conversies op jouw website te realiseren.

Wat krijg je bij een website check?

Ik heb veel ervaring met het maken en beoordelen van websites. Door de samenwerking met verschillende experts heb ik een goed oog gekregen voor wat werkt en wat niet werkt. Graag zet ik deze kennis in om je met jouw website op weg te helpen.

Website Check

Een duidelijk rapport met adviezen en verbeterpunten voor jouw website. Jouw website volledig doorgenomen door een expert met praktische tips en handige tools voor nog meer inzicht.

Optie Website only

volledige website check zonder Google Analytics

€ 197

Optie Analytics

volledige website check inclusief Google Analytics

€ 249

Susanne Bos
Susanne Bos
Boekhouder & Winstadviseur
Lees verder
De website check van Annika heeft mij direct concrete dingen gegeven waar ik aan kon werken.
Anonyme klant
Anonyme klant
@username
Lees verder
Super leerzaam de tips voor de websites van Annika. Je kan er meteen wat mee.
Previous
Next

Je kan de website check heel makkelijk via de website boeken. Gebruik hiervoor bovenstaande button.

Je hebt echt een website nodig om de website check te kunnen boeken. Een concept van een website is eigenlijk nog niet genoeg omdat ik ook naar de usability van de website kijk. Wil je hulp bij het maken van je website kan je mij uiteraard ook contacteren

Voor de website check zonder analytics ga ik gewoon naar de website en bekijk alle pagina’s net zo als een gebruiker dat zou doen. Ik heb wel een paar handige tools in mijn toolbox waarmee ik je website kan checken op programma’s die geïnstalleerd staan op de juiste tags en de facebook pixel en natuurlijk ook op het gebied van SEO.

Natuurlijk moet je mij, als je de website check met analytics gaat boeken, zelf toegang geven. Je kan namelijk niet zomaar de statistieken van andere websites bekijken. De uitleg hoe je dat moet doen krijg je uiteraard van mij.

Je krijgt van mijn een uitgewerkt PDF-bestand, die speciaal voor jou gemaakt is. Hierin neem ik jouw website volledig onder de loep. Je krijgt advies over de structuur, over de opbouw van de pagina, de inhoud van de pagina, de huisstijl en visuele hiërarchie, hoe je naar voren kan komen in google,…

Uiteraard wil ik je ook helpen in een persoonlijk gesprek. Om je website samen door te nemen hebben wij 2 uur samen nodig. Graag bereid ik het gesprek ook voor. Hiervoor breng ik dus 3 uur in rekening. Neem contact op voor meer informatie.

Website Check Clickhorse Marketing

Website Check

Laat je website goed checken door mij