fbpx

Social Media begeleiding

Ondersteuning voor jouw social media marketing

Ondersteuning door de Social Media Squad

Vind je het lastig om jouw social mediakanalen te beheren en hier het beste uit te halen? Heb je niet genoeg ideeën voor posts of ben je onzeker wat werkt en wat niet? Of ontbreekt er gewoon de tijd voor om het helemaal zelfstandig te doen? 

Je bent niet de enige. Veel hippische bedrijven en ondernemers lopen er tegenaan dat er te veel tijd en energie in hun social media gaat zitten, zonder dat er voldoende uitkomt. Tijd en energie die ze ook graag ergens anders voor willen gebruiken. Maar je weet ook dat social media belangrijk is voor de zichtbaarheid en ook het contact met de klanten onderhoudt. Dit uitbesteden lost het tijd probleem op maar is vaak of niet professioneel opgezet of te duur.

Vanuit een aanvraag van een ondernemer met precies dit probleem is de social media squad ontstaan. De social media squad zijn studenten of young professionals met enige kennis van social media, die gekoppeld worden aan je bedrijf. Begeleiding en directie wordt gegeven door de ervaren online marketeer Annika Rettig. Door het inzetten van studenten en/of young professionals wordt het beheer van de social media kanalen professioneel opgepakt en kan het aantrekkelijk geprijsd worden.

Alle social media squad leden hebben een affiniteit met de paardensector en beheren zo de kanalen en zorgen voor regelmatige relevante content. Vooraf wordt een plan samen met Annika Rettig geschreven en in de tussentijd worden de social media kanalen per week geëvalueerd en word de inzet gecoacht. Op deze manier zijn de social media kanalen in goede handen.

Ik ben heel blij met jullie betrokkenheid en jullie als sparringpartner voor marketing. Mijn facebook en instagram zijn enorm gegroeid in een korte tijd en de posts zijn allemaal professioneel en goed bedacht.

Met onze begeleiding groeide Horsify met 40% in volgers in één maand.

Review Social Squad Horsify

Social Media Squad
een initiatief van Clickhorse Marketing

De social media squad is een idee vanuit Clickhorse marketing. Dit is ontstaan door een behoefte in de markt. Voor veel ondernemers is het moeilijk om goede content voor de social media kanalen te maken. Maar bij het uitbesteden aan een student of een stagiaire komen nieuwe uitdagingen bij kijken. De professionaliteit ontbreekt of er wordt zo maar wat gepost voor het posten.

Bij de social media squad worden studenten of jonge mensen gematched aan ondernemers. De studenten nemen hierbij het beheer (deels) over van de social mediakanalen van de ondernemers. Voor de ondernemers is dit aantrekkelijk geprijsd, terwijl ze weten dat de studenten professionele begeleiding krijgen bij het managen van de kanalen. Voor de studenten is het een leuke en leerzaame ervaring en een perfecte bijbaan voor naast de studie.

Hoe werkt het precies?

De student of young professional besteed elke week tussen 3 tot 4 uur aan de social media kanalen van de ondernemer. In deze tijd wordt er in overleg met de ondernemer de social media posts ontworpen (dit zullen ongeveer 4 of 5 posts per week zijn), de contentplanning bijgewerkt, de prestaties gecheckt en de strategie bijgestuurd. Om goed te beginnen wordt er een startmeeting gehouden waarin gezamenlijk met de student, Annika Rettig en de ondernemer een plan opgesteld wordt.

De ondernemer krijgt wekelijks een evaluatie met de vorderingen van zijn kanalen. Hierin ziet de ondernemer wat de student heeft gemaakt en of dit daadwerkelijk succes heeft gehad. De student trekt conclusies en past vervolgens de post strategie voor de komende tijd weer aan. De ondernemer keurt de posts goed en geeft vooraf feedback. 

Door deze samenwerking ontstaat een win-win situatie. De student leert niet alleen over social media marketing, maar ook online marketing door de coaching van Annika. Verder staat de werkervaring goed op hun CV. Voor de ondernemers is het de perfecte manier om social media voor een deel uit handen te geven. Professioneel en toch voor een aantrekkelijk tarief en met goede resultaten.

Social Squad

Meet jouw social media experts

Een van onze social media ondersteuners is Lisanne Koning. Na haar studie criminologie en daaraan gerelateerde baan, maakt zij de overstap naar de hippische sector als instructeur en bedrijfsleider op een manegebedrijf. Vanuit interesse en een wens om nog breder inzetbaar te zijn, volgde zij een opleiding Online Marketing. Door haar werk en opleiding heeft Lisanne al enige ervaring met social media. Naast de social media squad, ondersteunt Lisanne Annika bij Clickhorse Marketing ook met allerlei andere werkzaamheden en doet dit met veel plezier! 

“Vooral de combinatie tussen het contact met de hippische ondernemers, de passie voor paarden en de interesse in online marketing en social media maakt het werken bij Clickhorse Marketing voor mij de ideale uitdaging!
Lisanne Koning

Wat krijg je bij de Social Media Squad?

De inzet van de social media squad voor een tijdje neemt de druk even van jouw schouders terwijl je jouw social media in goede handen weet. Je leert in een korte tijd hoe social media doelgericht ingezet kan worden en je krijgt handige tips en nieuwe ideeën voor de content.

Social Media Squad

Professionele begeleiding voor jouw Social Media kanalen. Wekelijks relevante content op je pagina’s en een verslag van de voortgang, gemaakt door een hardwerkende student, begeleid door Annika Rettig.

Maandelijkse kosten

Jouw eigen student die je helpt met de social media kanalen

€ 379

Opstart kosten

Voor het uitwerken van een social media planning en content ideeën

€ 149

Je kan de social media squad heel makkelijk via de website boeken. Gebruik hiervoor bovenstaande button. Heb je nog vragen of twijfels? Stuur een mail naar soci[email protected] we beantwoorden je vraag graag.

De studenten hebben allemaal al enige ervaring met social media en online marketing. Tijdens dit process worden ze nog steeds goed gecoached door Annika Rettig waardoor ze er niet alleen voor staan. Dit blijft ook de kwaliteit garanderen. 

Uiteraard blijf jij de eigenaar van je kanalen. Per week krijg je vooraf alle posts te zien. De studenten plannen de posts in en rapporteren over de resultaten.  De tijd die de studenten besteden aan jouw social media kunt je weer elders in het bedrijf steken. 

Je krijgt een student voor je bedrijf aangewezen. Hierna zal een eerste gesprek volgen om elkaar te leren kennen en de doelen te bespreken. Vervolgens gaat de student voor jou aan de slag met het maken van een strategie, contentplanning en relevante posts.

Een kort moment om even naar de posts en de evaluaties te kijken per week. Voor de opstart meeting plannen wij 1 uur in. Hierin geven jullie ons een beetje een beeld van de ideale volger en de doelen van de organisatie.

In de eerste opstart meeting worden doelstellingen en inhoud van de posts besproken. Daarna wordt er elke maand tot 6 weken een evaluatie moment ingepland om de voortgang te bespreken.
 

Je kunt de social media squad op ieder moment aanvragen. Zodra je de social media squad hebt aangevraagd betaal je voor 1 maand. Je kunt vervolgens op elk moment binnen deze maand weer opzeggen. Aan het einde van de maand kan je een seintje geven als je wilt dat de social media squad doorgaat. 

Wat de social media squad uniek maakt is dat het vooral gericht is op de hippische ondernemers. Zo krijg je dus studenten die al actief zijn binnen de paardensector. De studenten worden goed begeleid en krijgen handige tips om jouw social media kanalen beter te laten presteren. Ook kan het voor jou als ondernemer interessant zijn om met gemotiveerde studenten te sparren over bijvoorbeeld de content en type posts.

Je kunt je gemakkelijk aanmelden via bovenstaande knop. Wil je meer inforamtie? Dan kan je mij uiteraard ook contacteren

De social media squad is gericht op hippische ondernemers. Dit betekent dus dat je bij bedrijven binnen de paardensector te werk gaat. Je wordt dus niet zomaar bij een autodealer neergezet. Bij de social media squad word je goed begeleid en je krijgt handige tips om je werk het beste te doen.

We zoeken nog studenten!

Wil je graag meer leren over online marketing? En echte bedrijven in de paardensector helpen met de social media marketing?  En voor deze leerzame ervaring ook nog geld verdienen? Dat kan!

Bij de social media squad zorgen wij ervoor dat jij alles leert over social media. Je beheert echte social mediakanalen van leuke ondernemers en bedrijven in jouw favoriete sector. Je bent creatief met posts en bekijkt elke week de cijfers. Je hebt contact met de ondernemer en online marketing expert Annika. 

Zo kan jij dus 3-4 uur per week werken en in de tussentijd nog wat leren over online marketing. Heb je interesse? Stuur ons een mail naar [email protected]

Social Squad

Ja, ik wil ondersteuning bij mijn social media marketing

Laat jouw naam een email adres achter en wij nemen contact met je met hoe jij professionele ondersteuning bij jouw social media kan ontvangen.