Annika Rettig

Clickhorse Marketing

Annika Rettig

Annika Rettig

Leren in plaats van uitbesteden

Marketing lijkt soms ingewikkeld en voor MKBers zijn er tegenwoordig zo veel kanalen, dat je ze onmogelijk allemaal in een keer benut krijgt. Mijn doel is niet om alles uit jouw handen te nemen, maar je juist te coachen met deze beslissingen zelf te kunnen nemen. Zo kijken we samen kritisch naar je huidige media inzet en verzinnen een strategie om deze te optimaliseren of zelfs nieuwe uitdagingen aan te gaan. Hierbij staat jouw klant altijd centraal, want marketing draait uiteindelijk om het bereiken van je doelgroep op het juiste moment en de juiste plek.

Wat zijn de mogelijkheden?

Ik weet alles van online marketing tools en traits en zou je dus kunnen helpen met o.a. jouw website, email campaigns, social media strategie of het meten van het effect van jouw activiteiten. Daarnaast denk ik ook graag mee over strategische vraagstukken en de bepaling van jouw merkwaarde en long term communicatie strategie. Mijn inzet hangt dus af van jouw bedrijf, de huidige uidagingen en wat je graag wil bereiken.

Mijn kennis

Online Marketing
Strategie bepaling
Merkwaarde ontwikkeling
Coachen en adviseren

"Marketing is no longer about the stuff that you make,
but about the stories you tell"

Seth Godin

Waarom bij mij?

Master of Science in Business Administration met specialisatie in Marketing en merk communicatie stijlen aan de Radboud Universiteit in Nijmegen

Diploma "Didactiek in het hoger beroepsonderwijs" en ervaring in het verzorgen van onderwijs als docent bij Van Hall Larenstein

Veel ervaring en inzichten in de hippische sector met kennis van haar klanten maar ook haar spelers en hun tactieken

Benieuwd naar de opties?

Wil je meer weten?

Bekijk dan eerst de ‘click topics’ om de gebieden waar ik mee kan helpen helder te krijgen, of kijk naar de ‘click opties‘ om te kijken hoe ik kan helpen, of neem gewoon direct contact met mij op.