fbpx

You click

Leer onder begeleiding van mij alles over online marketing

Als je fitter wil worden, huur je een personal trainer in die samen met jou eraan werkt om gewicht te verliezen of spieren op te bouwen. Dit werkt op dezelfde manier maar dan met online marketing.

Weet je nog niet zeker of dit de goede keuze voor jouw is?
Hier vind je de feiten wanneer deze bij jou past

You click

Leer onder begeleiding van mij alles over online marketing

Als je fitter wil worden, huur je een personal trainer in die samen met jou eraan werkt om gewicht te verliezen of spieren op te bouwen. Dit werkt op dezelfde manier maar dan met online marketing.

Weet je nog niet zeker of dit de goede keuze voor jouw is?
Hier vind je de feiten wanneer deze bij jou past

Hoe het werkt

Gesprek

Nadat jij contact opneemt, bespreken wij vrijblijvend de doelen en thema's

Afspraak

Wij kiezen een moment per week die wij aanhouden om contact te hebben

Voorbereiding

Ik bereid elke call nauwkeurig voor en geef je achteraf huiswerk mee

Einde

We gaan door zolang als je wil of tot de doelen bereikt zijn

Online marketing passie

De stok achter de deur

Uit discipline wordt routine

Daardoor dat jij een tijdje met mij aan de gang gaat en een vast moment per week hebt waar jij de opdrachten en dingen opgeleverd moet hebben, wordt online marketing deel van jouw routine. Verder leer ik je de dingen die je wil weten rondom online marketing veel sneller door mijn voorwerk en uitleg. Zo begin je met nieuwe motivatie aan de marketing klus. 

De stok achter de deur

Uit discipline wordt routine

Daardoor dat jij een tijdje met mij aan de gang gaat en een vast moment per week hebt waar jij de opdrachten en dingen opgeleverd moet hebben, wordt online marketing deel van jouw routine. Verder leer ik je de dingen die je wil weten rondom online marketing veel sneller door mijn voorwerk en uitleg. Zo begin je met nieuwe motivatie aan de marketing klus. 

Snel stappen zetten

Met een ervaren coach aan je zijde

Samen stemmen wij de inhoud van jouw coaching af op jouw doelen en natuurlijk jouw kennis niveau maar ook de natuur en levensfase van jouw bedrijf.

Ik kies per week een thema en de onderwerpen waar wij mee aan de gang gaan en stel je in ons gesprekken kritische vragen maar leg ook veel dingen aan je uit.

Je gaat naar ons gesprek aan de slag met opdrachten en pakt dingen actief op tot ons volgende gesprek. Hierdoor leer je zelf hoe het moet en kan je bij vragen altijd bij mij terecht.

Op deze manier boek je snel vooruitgang en maak je marketing onderdeel van je normale bedrijfsroutine.

97 €

per week

Heb je interesse?

Vul onderstaand formulier in

Toch liever uitbesteden?

Freelance clicking

Heb je tijdelijk ondersteuning nodig voor een bepaalde klus? Je kan mij ook inhuren om tijdelijk aan iets te werken of iets uit te werken voor jouw bedrijf. In dit geval betaal je mij per uur en schrijf ik achteraf een factuur. Graag help ik jouw met alle click topics die je op mijn website vindt.

Wil je minder of meer hulp?