fbpx

Freelance clicking

Ik ga aan de slag voor jou

Voor grotere of langere projecten

Als je iets groters gedaan moet hebben, dan kan je mij ook inhuren voor een klus of voor een samenwerking.

Een website maken, je google analytics inrichten, email programma kiezen of email flows inrichten, organiseren van online evenementen, adviseren bij het opzetten van een online cursus of iets anders rondom online marketing.
 
Als je mij wil inhuren dan gaan wij eerst bespreken wat de klus allemaal inhoud. Vervolgens maak ik een schatting van de uren en stel ik een offerte op voor jouw klus en bepaal jij of wij hiermee aan de slag kunnen gaan.

Annika heeft een frisse blik op online marketing, is creatief en deelt graag haar kennis.

Clickhorse Marketing is “the place to be” om als hippische ondernemer meer inzicht te krijgen in de wondere wereld van website optimalisatie en online marketing. Annika heeft de initiële website van The Horsup Company geoptimaliseerd wat heeft geresulteerd in een mooie, overzichtelijke website, betere vindbaarheid en meer verkopen.


Annika heeft een frisse blik op online marketing, is creatief en deelt graag haar kennis. Ze weet ingewikkelde dingen in Jip en Janneke taal uit te leggen waardoor we minder uitbesteden en zelf “aan de knoppen” zijn gaan draaien. Clickhorse Marketing heeft voor ons een perfecte fundering neergelegd waar we op voort kunnen borduren. Mochten we er niet uitkomen is “hulplijn” Annika de eerste die ons voorziet van tips zodat we weer verder kunnen.

THC logo

Voorbeelden van Freelance clicking

Uiteraard zijn verschillende dingen mogelijk voor de Freelance clicking. Afhankelijk van de behoefte van het bedrijf denk ik mee wat een fijne oplossing is en hoe wij te werk gaan. Ook spreken wij samen af hoe de betaling van de diensten gaat en of er een maximaal bedrag is die wij aanhouden.

Projecten kunnen in elk gebied van online marketing vallen: het optimaliseren van websites, bouwen van websites, campagnes uitwerken, SEO voor een bepaald deel oppakken, email campagnes instellen of bouwen, analyseren van statistieken en optimaliseren van metingen,…. 

Nieuwe website voor FelineHoi

Voor Feline de Jonge - FelineHoi ontwikkelde ik een nieuwe website en legde ik aan haar team uit hoe ze makkelijk de website kunnen updaten, veranderen en gericht kunnen inzetten voor hun doeleinden.
Website

SEO voor Duitse website Rutjes Paardenboxen

Voor Rutjes Paardenboxen schreef ik Duitse teksten voor de categorie en product pagina's van hun webshop met de bijpassende keywords. Dit zorgde voor 84% meer bezoekers op de website tegenover vorig jaar.
SEO

Buitenrijden Campagne voor de KNHS

Voor de KNHS heb ik een campagne bedacht en uitgevoerd om de bekendheid van het platform buitenrijden.nl te verhogen. Landingspage, teksten, campagnebeelden, advertenties en idee waren van mij.
CAMPAGNE

Optimalisatie website voor the Horsup Company

Binnen het bestaande thema hebben wij de productpagina's aangepast, categorie pagina's gebouwd en ervoor gezorgd dat de blog doorlinkt naar de producten.
Website

Social ad campagne voor Stalzoeken.nl

Rond het nieuwe jaar hebben wij na wat optimalisaties op de website voor SEO ook een social ad campagne gemaakt om meer stallen op stalzoeken.nl te krijgen.
campagne

Website tunen voor Equistitch.nl

In een paar uurtjes heb ik de homepage een makeover gegeven en aan de achterkant dingen ingericht zodat de conversies nog beter gemeten kunnen worden.
Website

Samen gaan wij voor succes. Ik krijg een kick uit het succesvol afronden van projecten voor klanten. Hun resultaten voelen als mijn resultaten. Ik ben erg betrokken en ga ervoor om het binnen onze afspraak een succes te maken.

Freelance clicking

Alle Freelance of projecten worden bij mij per uur afgerekend. Ik hou de uren zelf nauwkeurig bij en je krijgt een overzicht met waar ik de uren aan uit heb gegeven. Verder hou ik je tussentijds op de hoogte ervan hoeveel uren al zijn gemaakt en spreken wij samen de factuurdatum en termijn af.

€ 75

Per uur

excl. btw

Feline de Jonge
Feline de Jonge@FelineHoi
Lees verder
Annika is echt onmisbaar geweest in de bergen die wij verzet hebben afgelopen halfjaar! Ze heeft een prachtige website gemaakt die binnen aanzienlijke tijd af was en klaar om te gebruiken! Ik vertrouwde Annika met de opzet ervan waarna zij ons uitlegde hoe we zelf dingen konden veranderen. Voorheen heb ik via via of met een goedkope site een website laten maken / gemaakt maar dat was het allemaal nèt niet, of nouja eigenlijk helemaal niet. Annika is ontzettend professioneel, meegaand, goed bereikbaar en wil altijd helpen. Heeft kennis van haar vak en inspireert daar graag anderen mee. Niet alleen in de hulp van de nieuwe website, maar ook in een volledig nieuwe huisstijl en ook in mijn bedrijf via het coaching traject van de Equipreneurs. Zonder Annika was ik nu niet op de plek waar ik nu zit en ging ik niet de juiste richting op met de kennis die ik nu heb!
Petra Baars
Petra Baars@Equistitch
Lees verder
Omdat ik het liefst elke dag bezig ben met borduren, heb ik voor mijn website Annika om hulp gevraagt. Annika heeft voor mij de homepage een makeover gegeven. De homepage zit er nu beter en overzichtelijker uit. Ze heeft mij ook geholpen met Google Analytics, zodat ik de conversies van de verkopen kan inzien. En daarnaast heeft ze hele handige tips! Ik ben echt super blij met Annika, elk bedrijf moet een beetje Annika in zijn/haar leven hebben.
The Horsup Company
The Horsup Company@Thehorsupcompany
Lees verder
Annika heeft een frisse blik op online marketing, is creatief en deelt graag haar kennis. Ze weet ingewikkelde dingen in Jip en Janneke taal uit te leggen waardoor we minder uitbesteden en zelf “aan de knoppen” zijn gaan draaien. Clickhorse Marketing heeft voor ons een perfecte fundering neergelegd waar we op voort kunnen borduren. Mochten we er niet uitkomen is “hulplijn” Annika de eerste die ons voorziet van tips zodat we weer verder kunnen.
Previous
Next

Je kan de website check heel makkelijk via de website boeken. Gebruik hiervoor bovenstaande button.

Je hebt echt een website nodig om de website check te kunnen boeken. Een concept van een website is eigenlijk nog niet genoeg omdat ik ook naar de usability van de website kijk. Wil je hulp bij het maken van je website kan je mij uiteraard ook contacteren

Voor de website check zonder analytics ga ik gewoon naar de website en bekijk alle pagina’s net zo als een gebruiker dat zou doen. Ik heb wel een paar handige tools in mijn toolbox waarmee ik je website kan checken op programma’s die geïnstalleerd staan op de juiste tags en de facebook pixel en natuurlijk ook op het gebied van SEO.

Natuurlijk moet je mij, als je de website check met analytics gaat boeken, zelf toegang geven. Je kan namelijk niet zomaar de statistieken van andere websites bekijken. De uitleg hoe je dat moet doen krijg je uiteraard van mij.

Je krijgt van mijn een uitgewerkt PDF-bestand, die speciaal voor jou gemaakt is. Hierin neem ik jouw website volledig onder de loep. Je krijgt advies over de structuur, over de opbouw van de pagina, de inhoud van de pagina, de huisstijl en visuele hiërarchie, hoe je naar voren kan komen in google,…

Uiteraard wil ik je ook helpen in een persoonlijk gesprek. Om je website samen door te nemen hebben wij 2 uur samen nodig. Graag bereid ik het gesprek ook voor. Hiervoor breng ik dus 3 uur in rekening. Neem contact op voor meer informatie.