Misschien heb je helemaal geen tijd of helemaal geen zin om aan jouw online marketing te werken. Je vindt het eigenlijk niet zo belangrijk om het zelf te snappen als het maar goed ingericht is en gewoon werkt wat jij ervan verwacht. Of je wil graag een paar stappen gezet hebben voordat je er dan wel zelf me gaat beginnen. Dan is de click takeover de juiste optie voor je.

Bij deze optie ga ik gewoon stappen voor je zetten. Een keer in de week gaan we met elkaar bellen om te kijken wat we deze week af willen hebben en hoe wij de taken verdelen. Alles wat jij niet wil doen neem ik over. Hier vindt je de feiten over deze optie:

Het kan af en toe best frustrerend zijn als je eigenlijk stappen wil zetten in jouw online marketing maar je niet echt vooruit komt. In een paar weken hebben wij het goed voor elkaar voor jouw bedrijf.

Click topics

Ik kies een samenwerking met jou welke thema's voor jouw handig zijn om nu tijd aan te besteden.

Ik ga het voor je overnemen

Ik ga zelf aan de slag met de voor jouw volgende stappen in online marketing zo dat jij met andere dingen bezig kan.

Rapport

Je krijgt van mij elke week een update hoe het gaat en wat ik gedaan heb voor jou. Ook bespreken wij volgende stappen.

Snelle vooruitgang

Zo maak je snelle stappen in jouw online marketing wat weer kan helpen met jouw motivatie om hieraan te werken.

197€

per week

Freelance Clicking

Heb je tijdelijk ondersteuning nodig voor een bepaalde klus? Je kan mij ook inhuren om tijdelijk aan iets te werken of iets uit te werken voor jouw bedrijf. In dit geval betaal je mij per uur en schrijf ik achteraf een factuur. Graag help ik jouw met alle click topics die je op mijn website vindt.