fbpx

Click call

Kort telefonisch advies

Voor als je even niet verder weet

Je bent goed bezig met je bedrijf maar toch heb je even niet zo een goed idee hoe je nu verder moet. Soms is het lastig om alle keuzes rondom marketing en vooral ook online marketing alleen te moeten nemen.Er kan heel veel en niet alles past bij jou en jouw bedrijf.

Waar ga je mee beginnen en waar doe je het nu eigenlijk al goed in en waar minder goed? Voldoet bijvoorbeeld je email marketing aan de benchmarks qua open rate en clickthrough rate of zijn er nog quickwins in jouw social media marketing te behalen. Misschien wil je ook eindelijk een leadmagnet inzetten maar weet je niet helemaal hoe dat moet.

Het kan ook zijn dat je een hele concrete vraag hebt zoals komt de boodschap wel over of hoe stel ik mijn facebook advertenties precies in voor meer rendement. 

Misschien zie je ook  een uitdaging in het managen van online marketing of je wil een nieuwe richting op met je bedrijf. Of ben je al jaren bezig maar eigenlijk ben je te druk voor te weinig rendement.

Ongeacht waar je mee zit ik help je graag in een kort gesprek verder.

Annika heeft mij weer de goede richting op geholpen

In een telefonisch gesprek heeft Annika mij heel duidelijk een overzicht gegeven van de stappen die ik kon nemen en welke dingen ik goed kon gebruiken om verder te groeien en dat terwijl ik in een lastige positie zit. Het heeft mij weer de goede richting op geholpen en vooral duidelijkheid gegeven waardoor ik weer lekker aan de slag kan gaan!”

Esther Wisse

Logo EW Training & Instructie zonder website

De blik van buitenaf

Soms heb je als ondernemer even wat hulp nodig van iemand die ruime ervaring heeft in zijn vakgebied. Als ondernemer moet je namelijk marketing, boekhouding, customer support, webcare, advies en alle andere taken zelf doen.

Af en toe heb je daarom even wat ondersteuning nodig om je snel weer verder te helpen. Het zelf uitzoeken zou je namelijk veel meer tijd kosten dan even iemand vragen.

En de blik van buitenaf kan juist helpen. Als je namelijk verdiept in de bedrijf zit dan zie je bepaalde dingen niet meer of is het moeilijk om bepaalde keuzes te nemen die van buitenaf heel helder zijn.

Ik heb veel ervaring in online marketing maar ook het ondernemen. Ik spreek regelmatig ondernemers en bedrijven met ver uit elkaar lopende uitdagingen en vragen. Ik benader elke vraag vanuit de gedachte "wat als dit mijn bedrijf was".

Wanneer is een click call handig?

Direct aan de slag met nieuwe inzichten

Ik weet hoe dat is, je wil graag meer doen maar je weet niet zo goed waar je jouw kracht en energie nu het beste in kan steken. Ik help je door of een gerichte vraag van je te beantwoorden en je hiermee direct op de voeten te helpen om hier verder mee te gaan.

Je krijgt van mij een volledige antwoord op jouw vraag – wij stoppen pas als je tevreden bent met het antwoord. Meestal duurt een click call 60 minuten.

Wij gaan heel simpel gewoon even bellen rondom jouw vraag of uitdaging. Door mijn jarenlange ervaring voor verschillende bedrijven kan ik goed meedenken. In één uur bespreken wij alles rondom je vraag en help ik je weer op weg zo dat je direct aan de slag kan.

“Review over hoe goed de click call beviel “

Click call

60 minuten gesprek over een concrete vraag. Ik bereid mij niet uitgebreid voor maar kijk vooraf wel even op je website en social media.

Eerste keer

de eerste keer voor jou is scherp geprijsd

€ 57

Volgende keer

je kan zo vaak als je wil de click call aanvragen

€ 75

Esther Wisse
Esther Wisse
EWTrainingInstructie
Lees verder
Ik heb Annika gecontacteerd omdat ik al een tijd lang eigenlijk met mezelf in de knoop zat over hoe ik dingen zou gaan aanpakken. Soms zijn er diverse factoren die er voor zorgen dat je even geen overzicht meer hebt en niet weet hoe je weer verder moet. Ondanks dat je vaak wel weet wat te doen kunnen de daadwerkelijke keuzes maken nog wel heel lastig zijn. Tegenwoordig heb je allemaal coaches die je hier bij zouden kunnen helpen, maar daar was ik niet naar opzoek omdat ik ergens wel wist wat te doen, maar niet zeker was of ik wel goed op weg was. Ik was daarom vooral op zoek naar iemand die voor mij weer wat overzicht en duidelijkheid kon geven. In een telefonisch gesprek heeft Annika mij heel duidelijk een overzicht gegeven van de stappen die ik kon nemen en welke dingen ik goed kon gebruiken om verder te groeien en dat terwijl ik in een lastige positie zit. Het heeft mij weer de goede richting op geholpen en vooral duidelijkheid gegeven waardoor ik weer lekker aan de slag kan gaan!

Je kan de click call heel makkelijk via de website boeken. Gebruik hiervoor bovenstaande button.

De click call vindt plaats op afspraak. Het is daarom ook belangrijk om eerst een afspraak te maken voor de click call.

In principe niks tenzij je een concrete vraag hebt waarvoor ik bijvoorbeeld eerst iets moet bekijken. In dit geval stuur je mij gewoon de juiste link door.

Op de gemaakte afspraak ga ik je bellen en gaan wij het 60 minuten over jouw bedrijf of jouw vragen hebben.

Ik beloof dat je na dit gesprek meteen verder kan en jouw vragen zijn beantwoord of je genoeg nieuwe stof tot nadenken hebt gekregen. Ben je niet tevreden dan geef ik je jouw geld terug of stuur geen factuur.